Auto safari’s (groep)

Een ervaren gids rijdt u samen met andere gasten in een open safari auto door de ongerepte wildernis van Botswana, waar de olifant een modderbad neemt, zebra’s grazen op de grasvlakten en het luipaard haar jong een hapje brengt. U kampeert midden in de natuur en eet bij het licht van het kampvuur, luisterend naar de geluiden van de nacht.

Auto safari’s met kinderen


Voor groepssafari’s geldt voor kinderen een minimum leeftijd van 12 jaar. Zijn uw kinderen jonger? Kies dan voor een privé safari.

 

Hieronder vindt u een aantal groepssafari’s. Staat wat u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Avontuurlijke rondreis (Kasane-Kasane)

7 Dagen, €1190 pp


ReisNa aankomst in Kasane, reist u door naar Chobe Riverfront met kuddes buffels en olifanten. Daarna door af en toe diep zand naar Savuti, bekend om de vele roofdieren en vervolgens naar Moremi, waar u grote kans heeft om wilde honden te zien. U wordt een dagje voortgeboomd door het kristalheldere water van de Okavango Delta. Na een indrukwekkende overnachting op de zoutpannen en een bezoek aan een kolonie stokstaartjes keert u terug in Kasane.

Niveau basis


Botswana noord: Maun – Kasane / Kasane – Maun

11 Dagen €3790 pp (april t/m juni – november) / €4950 pp (juli t/m oktober)


ReisU begint uw reis in een comfortabele tent en-suite in Maun. Vandaar gaat u voor 2 nachten naar Moremi Game Reserve, waar u grote kans heeft om cheetahs en wilde honden te zien. Daarna reist u door naar Khwai, waar u twee nachten verblijft vlakbij de rivier die bijna overloopt van de nijlpaarden. U verkent de wildrijke uiterwaarden en maakt kennis met het nachtleven. Vervolgens reist u door af en toe diep zand naar Savuti, bekend om de vele roofdieren. Hier kampeert u de laatse twee nachten, zodat u volop tijd heeft om de omgeving te verkennen. Uw reis eindigt in Kasane. Afhankelijk van de data kan de reis ook in omgekeerde volgorde plaats vinden.

Niveau comfort


Groen Botswana (Maun-Maun)

11 Dagen, €3920 pp


ReisBotswana op zijn mooist, maar regenjassen mee! Uw reis begint in een lodge aan de rand van de Kalahari, met een presentatie over conservation, nights skies & San People of the Kalahari door een expert – mr. Paul Sheller. De volgende dag gaat u voor 3 nachten de Kalahari in. Vanuit uw mobiele kamp, verkent u de valleien en pans waar kuddes springgbokken en gemsbokken afkomen op het frisse groen, met roofdieren in hun gevolg. Uw volgende kamp is voor 2 nachten in Makgadikgadi waar u op zoek gaat naar de enorme kuddes zebra’s die in deze tijd de uitgestrekte grasvlakten bezoeken en hun jongen krijgen. Ter onderbreking slaapt u vervolgens weer een nacht in een lodge, van waaruit u een bezoek brengt aan een kolonie stokstaartjes. De laatste 3 nachten brengt u door in het Khwai gebied, met een rivier vol nijlpaarden en grote kans om wilde honden en hyena’s te zien.

Niveau luxe


Magisch Botswana (Moremi en Khwai)

6 Dagen €2120 pp (april t/m juni en november), €2720 pp (juli t/m oktober)


ReisDe reis begint in Maun met een indrukwekkende, 50 minuten durende vlucht over de Okavango Delta. U landt in Moremi Game Reserve. Hier begint meteen uw eerste game drive op weg naar uw kamp, waar u twee nachten blijft, zodat u volop tijd heeft om de omgeving te verkennen. Daarna reist u door naar Khwai, waar u drie nachten verblijft, vlakbij de rivier die bijna overloopt van de nijlpaarden. U verkent de wildrijke uiterwaarden en maakt kennis met het nachtleven. Na een laatste game drive op de dag van vertrek, keert u terug in Maun.

Niveau luxe